Fundatia FEG

SCOALA POSTLICEALA FEG IASI FACE INSCRIERI PENTRU ANUL SCOLAR 2020-2021

Scoala Postliceala FEG Iasi, acreditata in baza Ordinului MECT 3924 din 5 mai 2008 si face inscrieri pentru anul scolar 2020-2021, la urmatoarele specializari:

Asistent medical generalist

Asistent medical de farmacie

Asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare

Analist programator

Proiectant decoratiuni interioare

Secretariat birotica (Tehnician in activitati de secretariat)

Asistent de gestiune (finante-contabilitate)

Functionar bancar

Agent vamal

Cosmetician

Stilist (coafor stilist)

Tehnician maseur

Cine se poate inscrie?

Absolventii de liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat, in conformitate cu prevederile Legii Educatiei Nationale nr. 1 din 2011. De asemenea, toate persoanele indiferent de varsta si formatie profesionala (conditia minima – absolvirea unui liceu) care urmaresc obiecive cum ar fi: dobandirea de noi abilitati profesionale, perfectionare, formare continua – pentru a deveni mai competenti pe piata muncii.

Persoanele interesante se pot pre-inscrie online la adresa: https://www.feg.ro/…/scoala_postlicea…/pre-inscriere-online/ iar ulterior se vor prezenta, la sediul FEG din str. Cuza-Voda, nr. 1, Iasi, cu dosarul care va contine:

Diploma de studii (in copie si original)- Diploma de bacalaureat sau Certificat de absolvirea liceului

Foaie matricola (in copie si original)

Buletin de Identitate sau Carte de Identitate (in copie)

Certificat de nastere (in copie)

Certificat de casatorie (in copie, pentru doamne)

Adeverinţa medicala (de la medicul de familie sau dispensarul de cartier)

Cerere si contract tip (se vor completa la secretariatul FEG)

Doua fotografii tip buletin

Admitere

Se organizeaza sesiune de admitere pentru locuri fara taxa si cu taxa, invatamant de zi.

Admiterea pe locurile fara taxa la specializarea Asistent medical generalist se realizeaza in baza Metodologiei de admitere pe locuri fara taxa disponibila, la sediul scolii. Modele de subiecte pentru examenul de admitere puteti vizualiza pe site-ul scolii.

Examenul de admitere pentru locurile fara taxa, specializarea Asistent medical generalist se va sustine in data de 29.08.2020, conform Graficului de examen.

Ocuparea locurilor fara taxa de la celelalte specializari, se face in ordinea descrescatoare a rezultatelor obtinute la testul de admitere, calculate dupa urmatorul algoritm: (Ms+Mb)/2, unde: Ms – media anilor de studii si Mb – media de la examenul de bacalaureat.

Avand in vedere situatia creata de pandemia de COVID-19, in acest an, testul de admitere la Scoala Postliceala FEG Iasi, locuri cu taxa, se va sustine online, pe baza unei parole primite de la secretariatul institutiei, dupa depunerea dosarului de inscriere si achitarea taxelor de inscriere si admitere.

Avantaje

Scoala acreditata, specializari diverse, locuri cu si fara taxa, burse, premii, stagii internationale.

-respectarea cadrului legal de functionare – Scoala Postliceala FEG este acreditata prin Ordinul MECT nr. 3924 din 05/05/2008. Fiind scoala acreditata examenul de absolvire se sustine in cadrul FEG.Spre deosebire de scolile care sunt doar autorizate si care sustin examenele de absolvire la alte scoli acreditate , Scoala Postliceala FEG Iasi, are dreptul de a organiza exemene de absolvire si poate gestiona si elibera acte de studii, recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, fiind scoala acreditata.

-suntem singura scoala postliceala acreditata pe toate profilele la care facem inscrieri

-diplomele eliberate au valabilitate in tara si strainatate

-organizam concurs de admitere pentru locuri cu taxa si fara taxa.

-taxa de scolarizare se plateste in rate si nu se modifica pe parcursul anului scolar

-nu se percep taxe suplimentare pentru examenele din sesiunile de evaluare, pentru practica scolara sau pentru documentele scolare eliberate (legitimatii, carnete, adeverinte, foi matricole, acte de studii)

-acordam burse de merit, de studiu si sociale, constand in reduceri de pana la 100% a taxei de scolarizare

-acordam premii in bani pentru cursantii care se disting la concursurile scolare organizate la nivel national si la stagiile de practica

-pregatirea practica se efectueaza in unitati de profil – spitale, farmacii, unitati economice, unitati bancare, comisionari vamali

-oferim posibilitatea efectuarii de stagii de instruire practica Erasmus+ in strainatate, in parteneriat cu alte scoli

-spatii de scolarizare situate central, in Iasi

-baza materiala moderna: laboratoare de informatica, farmacie, cabinete de nursing, masaj, coafura, cosmetica, proiectare decoratiuni interioare

-acces gratuit la Internet

-Scoala colaboreaza cu formatori profesionisti (medici, farmacisti, juristi, economisti, programatori, profesori, psihologi)

-oferta educationala specifica scolii cuprinde studiul limbilor straine: engleza, germana, italiana, instruire in informatica si educatie ecologica

-la disciplinele de specialitate se pun la dispozitie suporturi de curs, caiete de practica, seturi de teste pentru evaluare si alte materiale ajutatoare prin utilizarea de metode de comunicare performante si moderne (platforma Moodle) -> FEGO

-posibilitatea obtinerii unor certificate de perfectionare eliberate de MMSSF, in domeniul limbilor straine si al utilizarii calculatoarelor

-FEG ofera scolarizare gratuita cursantilor sai in vederea -obtineri permisului european de conducere al calculatorului (ECDL)

-oferim gratuit servicii de consiliere si sprijinire pentru cursanti / absolventi in vederea obtinerii unui loc de munca

-posibilitati de cazare, camin Studis, http://www.studishotels.ro/

Contact Scoala Postliceala FEG IASI:

Adresa: Strada Cuza-Voda nr. 1

Telefon: 0232/267.805

Mobil: 0757/481.467

Tel/fax: 0232/21.73.64

Website: www.feg.ro

E-mail: fegeducation@feg.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.